Covid Safe Ticket Plus vanaf 20 november

18
nov
2021
Covid Safe Ticket Plus vanaf 20 november

De Federale Overheid besliste op 17 november de maatregelen tegen de verspreiding van het COVID19-virus verder aan te scherpen. Deze beslissingen hebben ook opnieuw gevolgen voor een bezoek aan onze theaterzaal komende maanden.

Vanaf zaterdag 20 november werken wij voor alle activiteiten met het Covid Safe Ticket Plus (CST+), ongeacht het publieksaantal. Wat houdt dit concreet in? 

  • We kunnen jou enkel toegang verlenen tot het gebouw na het voorleggen van een geldig Covid Safe Ticket. Je beschikt over een groen CST wanneer je volledig gevaccineerd bent of over een recent test- of herstelcertificaat beschikt. Meer specifieke info lees je op onze website of op covidsafe.be. Het CST mag zowel digitaal als op papier getoond worden. 
  • Een groen CST is enkel geldig in combinatie met een identiteitsbewijs met foto. Vergeet dus zeker jouw eID niet en toon het samen met jouw CST bij de controle.
  • Uiteraard heb je ook nog een een ticket voor de voorstelling nodig. 
  • Wie jonger is dan 12 jaar en 2 maanden, hoeft geen CST voor te leggen.
  • Ook na de CST-controle draag je een mondmasker (tenzij je jonger bent dan 6 jaar). De mondmaskerplicht geldt in het volledige gebouw. Je mag het mondmasker enkel afzetten wanneer je in het Cultuurcafé of in de foyer iets drinkt of eet.

We vragen jou ook om alle andere preventiemaatregelen (handen ontsmetten, afstand bewaren …) te blijven respecteren. 

Breng je een bezoek aan het cultuurcentrum wanneer er geen voorstelling is? Ook dan ben je verplicht om een mondmasker te dragen tenzij je jonger bent dan 10 jaar.  

Contactinfo