Tentoonstelling 'De mens op zoek naar zichzelf'

17
nov
2022
Tentoonstelling 'De mens op zoek naar zichzelf'

Dina Vierendeel is fotografe en creatief therapeute bij Gezondheidspraktijk Wetteren. In de tentoonstelling ‘De mens op zoek naar zichzelf’ combineert Dina haar foto’s met teksten van collega-therapeute Nancy Huybrechts. 

De zoektocht van de mens naar zichzelf is een dagelijks thema in het hart van een therapiepraktijk.

Via foto's en korte proza tonen Dina en Nancy hoe innerlijke conflicten kunnen ontstaan door een gemis aan zelfvertrouwen of een aangetast gevoel van eigenwaarde. Maar ook door de angst om zichzelf te zijn of om niet goed genoeg bevonden te worden. Of gewoon door knellingen in de menselijke geest. De tentoonstelling toont kantelpunten en aha-erlebnissen, maar evengoed de duisternis en de doorgebroken (eigen)liefde.

Via beeld en woord krijg je een unieke inkijk in het beroep van therapeuten en in de ongelooflijke veerkracht van de menselijke geest.

Praktisch

  • De tentoonstelling loopt in onze foyer van zaterdag 26 november tot en met woensdag 18 januari en is gratis te bezoeken wanneer het culturcentrum open is (van maandag t.e.m. vrijdag van 13.30 uur tot 17 uur en bij voorstellingen).

 

Contactinfo