Dia de los muertos

8
okt
2021
Dia de los muertos

'Dia de los muertos' is een gloednieuw minifestival waarbij voornamelijk lokale creatievelingen ons cultuurcentrum en omgeving in vuur en vlam zetten om er een artistieke ode te brengen aan hun overleden idolen.

In de stijl van de Mexicaanse traditie wordt het een sfeervol, kleurrijk feest met eten, drank en entertainment in diverse disciplines.

Op het programma:

  • ZieZeZingen: een sfeervolle muzikale stoet van zangers en muzikanten onder begeleiding van zangopzweepster Geertrui Coppens en gitarist Jasper De Mulder.
  • Viva La Frida: een zinnenprikkelende ode aan de bijzondere kunstenares Frida Kahlo door Ann Jacobs en Liesbeth Nonneman.
  • Remember Armstrong: Eric Eeckhout trekt nog eenmaal zijn kostuum van postbode aan en put voor deze korte vertelling uit de vele verhalen van vreugde en verdriet die hij dagelijks zag en hoorde. 
  • Jules & Jacques: Jules Vandenbussche en Issa Hellebaut halen Jacques Brel even terug naar het nu.
  • Dubbeltentoonstelling Willem Van Cauwenberghe & Katrien Van den Steen: Willem sprokkelt al 10 jaar bijzondere plaatjes van kerkhoven uit alle uithoeken van Europa. Katrien maakte speciaal voor dit festival portretten met opmerkelijke vriendschappen en bloemen vol symboliek.
  • Phoenix Rising: Een spektakel door een artiest die zich diep verbonden voelt met vuur.
  • Let’s party to remember: afterparty met dj Michiel Careel en saxofonist van Wouter De Smet.

Verder ook nog gratis face paint (sugar skull masks) om helemaal op te gaan in de sfeer en het thema en foodsnacks en drankjes in 'Mexican style' met een twist. 

Het festival start om 17 uur maar je bent al welkom in cc Nova vanaf 15 uur
Meer info over het programma en het reserveren van tickets vind je op de detailpagina van 'Dia de los muertos'.

Contactinfo