Doe tijdens de kerstperiode een 'Bakkie Troost' cadeau

7
dec
2020
Doe tijdens de kerstperiode een 'Bakkie Troost' cadeau

We leven in barre tijden. Afstand houden, weinig of geen knuffels, geen vrienden- of familiebezoek. In de dagen rond kerstmis zullen we dat gemis waarschijnlijk nog sterker voelen. Maar gelukkig is er net dan ‘Bakkie Troost’.

Draag je iemand een warm hart toe? Mis je iemand heel hard? Wil je iemand bedanken? Ken je iemand die het moeilijk heeft en die een schouderklopje of een duwtje in de rug kan gebruiken? Doe hem of haar als verrassing 'Bakkie Troost' cadeau: een mini-voorstelling aan de voordeur door een collectief van professionele theatermakers.

Ze brengen live maar vanop veilige afstand pakketjes liefde, hoop, vrolijkheid en ietwat onzinnigheid. Ze lezen, dansen, zingen en spelen allerhande fragmenten. Voor wie het cadeau krijgt, zal het voelen als bij een knisperend haardvuur: warm en goed voor het gemoed. Voor wie het cadeau doet evenzeer.

Praktisch:

  • ‘Bakkie troost’ rijdt met een echte bakfiets rond in Wetteren op zondag 20 en maandag 21 december.
  • Je kan ‘Bakkie Troost’ gratis cadeau doen door dit formulier in te vullen. Dit kan t.e.m. 15 december.
  • Je kan het enkel cadeau doen aan iemand die in Wetteren woont. Bij jouw aanvraag vul je in waarom je het wil cadeau doen.
  • We brengen jou na 15 december op de hoogte of jouw aanvraag weerhouden werd. Bij meer dan 16 aanvragen maken we een selectie.

De acteurs respecteren tijdens de verplaatsingen en het spelen alle COVID-19-veiligheidsmaatregelen: 

  • De activiteit vindt plaats in de buitenlucht. Wie 'Bakkie Troost' cadeau krijgt, wordt gevraagd om binnen te blijven met de voordeur open of plaats te nemen in de voortuin.
  • De artiesten zelf blijven op de openbare weg of de stoep en houden een afstand van twee meter met hun publiek.

'Bakkie Troost' is een initiatief van en met Simon De Winne, Sander De Winne, Wim De Winne, Tijs Verbrugge en Ilja Van Autreve i.s.m. cultuurcentrum Nova en kadert in de actie 'Warm Wetteren'. 

Copyright afbeelding: Sassafras De Bruyn

Contactinfo