Dylan 80 - Maandacht [GEWIJZIGD]

20210401_fot_maandachtdylan80_c_geen_0_0.jpg

Dit concert werd verplaatst van 1 april naar 9 juni.

‘Blowin’ in the Wind’, ‘Mr. Tambourine Man’, ‘Like a Rolling Stone’ ... een lijst van Dylanklassiekers samenstellen, is onbegonnen werk. Het zou bovendien onrecht doen aan een oeuvre waarin zelfs de wat minder bekende parels glansrijker schitteren dan diamant.

Bob Dylan legde sedert zijn achttiende een uniek parcours af. In de jaren zestig werd hij eerst tegen wil en dank de spreekbuis van de nieuwe, zeer geëngageerde generatie en vervolgens een even elektrificerende als ongrijpbare rockgod die van songteksten een hoge vorm van poëzie wist te maken. In de jaren zeventig toverde hij zijn scheidingspijn tot grote kunst om en bekeerde hij zich tot het christendom. In de jaren tachtig slaagde hij er met wisselend succes in zich staande te houden tussen al het jonge MTV-geweld. Vanaf de jaren negentig ging de hele wereld hem beschouwen als wat hij daadwerkelijk is: één van de grootste songschrijvers – en kunstenaars – van onze tijd. De Nobelprijs voor Literatuur bevestigde die status.

In 2021 wordt hij 80 jaar. Als elke gelegenheid goed is om Dylan te vieren, dan deze dus zéker. Topmuzikanten als Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Axl Peleman, Jan Hautekiet ... staan dubbel en dwars garant voor een feest om u tegen te zeggen.

Met: Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Naomi Sijmons (Reena Riot), Bjorn Eriksson, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet, Ron Reuman 


Praktische informatie

  • Duur: nog niet gekend

  • Een ticket kopen, kan voorlopig nog even niet. We wachten tot er meer duidelijkheid is over de voorwaarden voor indooractiviteiten.

    www.maandacht.be

Wanneer

wo 9 juni 2021 van 20:00 tot 22:00

Waar

Cultuurcentrum Nova

Molenstraat 2B
9230 Wetteren

Prijs

€18.00

€ 16,00 (vriend)
€ 14 (-26)
€ 1,50 (UiTPAS Dender kansentarief)

contactinfo