Johnny Cash 90

20220113_fot_JohnyCash90_0_0_verkleind 1

Johnny Cash is een van de meest invloedrijke zangers en singer-songwriters van de voorbij eeuw binnen en buiten het countrygenre.

Bij het legendarische platenlabel Sun Records bracht hij evergreens uit als 'Folsom Prison Blues' en 'I Walk The Line'. Met June Carter, de grote liefde van zijn leven, maakte hij de wereldhit 'Ring of Fire'. Onvergetelijke optredens in de gevangenissen van Folsom Prison en San Quentin leidden tot 'A Boy Named Sue', die andere wereldhit. En in de jaren '90 wist Johnny Cash door te dringen tot een jong en alternatief publiek. Songs van Beck, Soundgarden maar vooral 'Hurt' van Nine Inch Nails kregen een nieuwe dimensie. 

Op 22 februari zou Johnny Cash negentig jaar zijn geworden. Een mooi moment voor een hommage aan 'The Man in Black'.

Met: Guy Swinnen (zang, gitaar), Nathalie Delcroix (zang), Patrick Riguelle (zang, gitaar), Bjorn Eriksson (zang, gitaar), Piet De Pessemier (zang, gitaar), Axl Peleman (bas, zang), Jan Hautekiet (keyboards), Ron Reuman (drums)


Praktische informatie

  • Duur: 75 minuten zonder pauze
  • Maximum aantal plaatsen: 200 toeschouwers
  • Try-out

    Opgelet: voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig - meer info

    De Raad van State schorste de beslissing van het Overlegcomité om de theaterzalen te sluiten. We kunnen dit concert dus organiseren volgens de voorwaarden van het nieuwe Koninklijk Besluit. Omdat we meer dan 200 tickets verkochten, plannen we een concert om 19 en om 21 uur. Je kunt opnieuw tickets kopen vanaf woensdag 5 januari om 17 uur.

Wanneer

Waar

Cultuurcentrum Nova

Molenstraat 2
9230 Wetteren

Prijs

€16.00

€ 14,00 (vriend)
€ 12,00 (-26)
€ 1,50 (UiTPAS Dender kansentarief)

contactinfo