Opnieuw welkom na de kerstvakantie

30
dec
2021
Opnieuw welkom na de kerstvakantie

Een rollercoaster, zo voelden de voorbije dagen aan. Maar wel één waar je met een fijn gevoel uitstapt. Want door de beslissing van de Raad van State zag het Overlegcomité zich verplicht de sluiting van de cultuursector ongedaan te maken. 

We mogen dus opnieuw voorstellingen organiseren volgens de voorwaarden uit het nieuwe Koninklijk Besluit: voor max. 200 zittende toeschouwers, met vooraf controle van het Covid Safe Ticket(vanaf 12 jaar en 2 maanden) en met mondmaskerplicht (vanaf 6 jaar) in alle ruimtes van het cultuurcentrum.  

Wat betekent dit voor de komende voorstellingen?

 • Voorstellingen in januari met minder dan 200 toeschouwers:
  De circusvoorstelling 'No Way Back' van Duo Berlingo (15 jan), het concert van Brihang (21 jan), de theatervoorstelling 'BOEK-STEEN-PAPIER' van Annelies Van Hullebusch (22 jan) en het nieuwjaarsconcert met Frascati Symphonic (23 jan) vinden plaats op de voorziene data en uren. Alle tickets blijven geldig. Wie nog geen tickets heeft, kan er voor deze voorstellingen opnieuw kopen, vanaf vandaag al online en vanaf 4 januari aan de balie.
 • Voorstellingen in januari met meer dan 200 toeschouwers:
  We halen voor de try-out van het hommageconcert aan Johnny Cash (13 jan), de theatervoorstelling 'Zwins' (14 jan) en de film 'The Father' (20 jan)het oorspronkelijke plan opnieuw boven:
  - We voorzien extra toonmomenten van het hommageconcert aan Johnny Cash en de film 'The Father'. Guy Swinnen, Nathalie Delcroix, Patrick Riguelle en co spelen een concert om 19 en 21 uur. 'The Father' vertonen we ook om 14.30 uur. 'Zwins' blijft beperkt tot één voorstelling.
  - We betalen alle gekochte tickets terug (de terugbetalingsprocedure is volop bezig)en we herstarten de ticketverkoop op woensdag 5 januari om 17 uur, zowel online als aan de balie. De balie is uitzonderlijk tot 18 uur open. 
  Alle ticketkopers van deze voorstellingen sturen we zo snel als mogelijk ook nog een persoonlijke mail.
 • Voorstellingen vanaf februari:
  De ticketverkoop start zoals gepland op dinsdag 11 januari om 18.30 uur, zowel online als aan de balie. We houden ook dan de balie wat langer open. Je kunt die avond tot 20 uur bij onze baliecollega's terecht.

Contactinfo