Onze voorjaarsbrochure is er!

22
dec
2021
Onze voorjaarsbrochure is er!

Onze voorjaarsbrochure is uit! Je vindt er alle info over onze voorstellingen en over de plannen van andere organisatoren van februari t.e.m. juni. We verrassen jou opnieuw met bekende namen en heel wat aanstormend talent.

Start ticketverkoop

  • De ticketverkoop voor de voorstellingen start zoals oorspronkelijk gepland op dinsdag 11 januari: online vanaf 18.30 uur, aan de balie van 18.30 uur tot 20 uur. Let wel: reserveren aan de balie gaat niet sneller dan online. Via mail of telefoon reserveren, is die avond niet mogelijk.
  • Je kunt zowel tickets met een vriendenpas als losse tickets bestellen. 
  • Wie al een vriendenpas heeft, bestelt de nieuwe tickets ook via de losse tickets. Hou wel de unieke vriendenpascode bij de hand. Enkel met die code kan je van het vriendentarief genieten.
  • Om de verplichte social distancing te garanderen, kan je jouw plaatsen niet kiezen. Het systeem wijst jouw zetels automatisch toe via 'best available seat'.
  • Je kunt maximum 10 tickets per voorstelling bestellen. 

Geen brochure ontvangen? 
Je vindt al onze voorstellingen uiteraard op onze website. Maar blader je toch graag door een kraakverse papieren brochure? Stuur een mail naar onze baliecollega's en zij sturen jou een brochure toe.

Contactinfo