Seizoen '23-'24

5
jun
2023
Seizoen '23-'24

Nog geen zorgen over ticketbestellingen voor het komende seizoen. We laten jou eerst genieten van een (hopelijk) zonovergoten zomervakantie. Vanaf 16 juni kan je wel al vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

•  Online

Op vrijdag 16 juni geven we jou een eerste inkijk. Dan verschijnt het gloednieuwe aanbod voor het volledige seizoen '23-'24 op onze website.  

•  Brochure

De brochure verschijnt rond 10 augustus. We publiceren ook dit jaar twee brochures. In de eerste lees je alles over onze plannen van september t.e.m. januari. De rest van het voorjaarsaanbod houden we voor de tweede brochure die begin december van de drukpersen rolt.

Kwam je dit jaar of  de voorbije twee seizoenen naar een van onze voorstellingen? Dan krijg je de brochures met de post bezorgd. 

•  Seizoensbabbel

Op zondag 20 augustus organiseren we voor de eerste keer een Seizoensbabbel. Onze programmatoren zullen klaarzitten om jouw vragen over de voorstellingen te beantwoorden en om jou te helpen het perfecte keuzelijstje voor het volgende seizoen te maken. 

•  Ticketverkoop

Tickets kan je kopen vanaf dinsdag 29 augustus om 18.30 uur, ook nu weer enkel voor de eerste seizoenshelft t.e.m. januari '24. De ticketverkoop voor de tweede seizoenshelft start op 12 december.

Contactinfo