Skepsels - Het Zesde Metaal

20210306_fot_hetzesdemetaalskepsels02_c_ramymoharamfouad_0_0_verkleind-1.jpg

'Zet junder ier, dak et ol explicere…’. Met die profetische woorden trapte Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal enkele jaren geleden 'Nie voe kinders' op gang.

Zijn uitnodiging geldt vandaag nog altijd. Want Wannes heeft opnieuw heel wat uit te leggen. Mijmeringen over de plooien van het bestaan en hoe het uiteindelijk toch wel in de juiste plooi valt.

Zet jullie dus, leun achterover en raak ondersteboven van parels uit het nieuwe album en uit vorige albums. Nu eens ingetogen en bevragend, dan weer kordaat en to the point: Het Zesde Metaal zal er staan.

Foto: Ramy Moharam Fouad

De pers over 'Skepsels':
"Het Zesde Metaal is terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Met de vijfde plaat ‘Skepsels’ levert de groep rond Wannes Cappelle alweer een bijzonder samenhangende en persoonlijke plaat af vol rake en herkenbare vertelsels."(Damusic.be)

"Cappelle en co hebben het wat volwassener en serieuzer gemaakt. Het is een heel gezellige plaat waardoor het perfect is in de avond voor het slapengaan met een open haard en misschien een glaasje wijn."(dansendeberen.be)

 


Praktische informatie

Wanneer

za 16 oktober 2021 van 20:00 tot 22:00

Waar

Cultuurcentrum Nova

Molenstraat 2
9230 Wetteren

Prijs

€24.00

€ 22,00 (vriend)
€ 20,00 (-26)
€ 1,50 (UiTPAS Dender kansentarief)

contactinfo