STREAM 92

7
jan
2021
STREAM 92

In deze tijden van culturele lockdown willen we jullie samen met onze collega's van  Dijk92 blijven verwennen met fijne voorstellingen. Onder de roepnaam STREAM 92 stelden we een gratis programma samen om de maand januari in schoonheid door te komen.

Overzicht programma

  • Op zondag 10 januari om 14u trapt Frascati Symphonic in onze zaal de reeks op gang. Het wordt een stijlvol nieuwjaarsconcert vol weelderige klanken, van de barok tot nu en uiteraard met de Radetzkymars als toetje.
  • Op donderdag 14 januari om 20u is het de beurt aan het Alexandre Cavaliere Trio. Zij brengen Manouche van Django Reinhardt in een nieuw kleedje.
  • Op zondag 17 januari om 11u zenden we Bl!ndman uit. Met werk van baanbrekende componisten maken zij een muzikale tijds- en wereldreis waarin ze een grote variatie aan stijlen en slagwerkinstrumenten tegenkomen. Ideaal voor een aperitiefconcert.
  • De week nadien op 24 januari serveren we opnieuw jazz bij het aperitief om 11u. Het Lars Van de Voorde Trio gaat zonder veel vaste afspraken en regels, maar met veel wisselwerking op zoek naar een intuïtieve vorm van muziek.
  • Zondag 31 januaur is de hoogdag met om 11u een aperitiefconcert van Roeland Hendrikx en Lin Chin Cheng. Zij brengen een veelzijdig en gevarieerd concert met origineel werk voor klarinet en marimba. Om 15u sluiten we januari af met een dessertconcert van Compagnie Barbarie.

Hoe de livestreams bekijken

De concerten rollen gratis jouw huiskamer binnen via onze website en/of facebookpagina en via de facebookpagina van Dijk92. De linken verschijnen telkens de dag van het concert.

En na januari? 

Ook in februari en maart gaat STREAM92 verder, wel in een gewijzigd concept. STREAM92 wordt dan jouw vrijdagse lunchpartner. Elke vrijdagmiddag zit ergens op een verrassende locatie in de regio één of meer muzikanten klaar voor een miniconcert. De namen van de artiesten onthullen we binnenkort.

STREAM 92 is een initiatief van Dijk92 en de cultuurhuizen van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele. 

Contactinfo