Theater via WhatsApp

30
okt
2020
Theater via WhatsApp

Emmi Vermander en Leo Leike zijn twee onbekenden wanneer ze door een stom toeval met elkaar in een gesprek geraken via WhatsApp. Eén berichtje worden er meerdere en na verloop van tijd ontstaat er een ontluikende vriendschap of misschien zelfs meer.

En jij kan hiervan getuige zijn vanop de eerste rij. Want stiekem kan je in realtime hun WhatsApp-conversatie op jouw eigen smartphone volgen. Een bijzondere ervaring, verslavend maar oh zo leuk. En ideaal als alternatief voor onze gesloten deuren.

Praktisch

  • 'WatchApp: Emmi & Leo' bestaat uit 2 delen. 'WatchApp#1' start op 15 november en loopt een goede twee weken.Het vervolg 'WatchApp#2' start op 6 december en duurt een kleine drie weken.
  • Een ticket voor WatchApp#1 of WatchApp#2 kost € 12,50 euro (+ een vaste transactiekost van € 0,39 per bestelling). Voor wie graag beide delen volgt, is er een voordelig combiticket van € 20,00 (+ een vaste transactiekost van € 0,39 per bestelling).
  • Een ticket reserveer je voor een keertje niet in onze ticketshop maar via deze linken. Je komt net als bij onze ticketshop terecht in de beveiligde betaalomgeving van onze vaste betaalprovider Mollie:

  • Je kunt tickets kopen tot 3 dagen voor de start, dus tot 12 november voor WatchApp#1 en 2 december voor WatchApp#2.
  • Na jouw ticketbestelling ontvang je alle verdere praktische info. Om deel te kunnen nemen, heb je uiteraard een smartphone met WhatsApp nodig.

 

 

 

Contactinfo