Ticketverkoop seizoen 2022-2023

11
aug
2022
Ticketverkoop seizoen 2022-2023

De nieuwe brochure is er! 

Voor het tweede jaar op rij brengen we een najaars- en een voorjaarsbrochure uit. In de brochure die nu verscheen, ontdek je het aanbod van september t.e.m. januari volgend jaar. Het andere voorjaarsaanbod houden we voor de tweede brochure die begin december verschijnt. 

Start ticketverkoop

  • De ticketverkoop voor de voorstellingen van september t.e.m. januari start op dinsdag 30 augustus: online vanaf 18.30 uur, aan de balie van 18.30 uur tot 20 uur. Reserveren aan de balie gaat niet sneller dan online. Via mail of telefoon reserveren, is die avond niet mogelijk.
  • Je kunt zowel tickets met een vriendenpas als losse tickets bestellen. 
  • Je kunt online maximum 10 plaatsen pervoorstelling reserveren.
  • Je kunt opnieuw jouw plaatsen in de zaal kiezen. We vragen wel om zoveel mogelijk aan te sluiten bij al gereserveerde en/of verkochte zetels. 

Kom je graag goed voorbereid aan de start? Neem dan even ons stappenplan door.

Ziek of verhinderd op de dag van de voorstelling?

Gooit het coronavirus op het laatste moment roet in het eten en kan je niet komen? We pasten onze annuleringsvoorwaarden aan. Voortaan krijg je ook een omruilbon bij ziekte of verplichte quarantaine met een officieel doktersattest. 

Geen brochure ontvangen? 
Je vindt al onze voorstellingen uiteraard op onze website. Maar blader je toch graag door een kraakverse papieren brochure? Mail naar onze baliecollega's en zij sturen jou een brochure. Liever niet op papier? Je kunt de brochure ook in een PDF-versie lezen.

 

Contactinfo