All of us [Openluchtfilm]

20201126_fot_novaatthemoviesallofus02_0_0_verkleind-1.jpg

Cathy heeft nog maar enkele maanden te leven. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten. De groep wordt begeleid door een therapeute die zelf in een midlifecrisis zit. Cathy heeft beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand.

Ze heeft een ander plan. Ze wil dat haar jongere zus haar rol in haar gezin overneemt, als vrouw én als moeder. Maar die ziet dat écht niet zitten.

Regisseur Willem Wallyn verzamelde voor dit tragikomische verhaal een indrukwekkende
sterrencast.

Regie: Willem Wallyn
Met: Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Joke Devynck, Bruno Vanden Broecke e.a

De pers over 'All of us':

 'All of Us manifesteert zich al heel snel als een warm, herkenbaar, geweldig geacteerd stukje cinema dat perfect tussen humor en tragiek schippert. Conventioneel zonder clichématig te zijn, gedurfd zonder controverse te zoeken, gepolijst zonder oppervlakkig te zijn. Er zijn weinig fictiemakers in ons land die dat evenwicht vinden.' (Sven De Schutter, KUTFILM) 

'Het zware thema wordt verlicht met spitse dialogen en tragikomische situaties. Maar hou wel je zakdoek klaar: naar het einde toe pakt Wallyn uit met een van de ontroerendste scènes uit de Vlaamse filmgeschiedenis' - (Chris Craps, Vertigo)

 


Praktische informatie

  • Duur: 112 minuten zonder pauze
  • Maximum aantal plaatsen: 60
  • De film gaat door in de stadstuin

    I.s.m. @themovies

Wanneer

do 24 juni 2021 van 20:00 tot 21:50

Waar

Cultuurcentrum Nova

Molenstraat 2B
9230 Wetteren

Prijs

€5.00

€ 1,5 (UiTPAS Dender kansentarief)

contactinfo