Hans Cools - Cools & Zonen

20241012_fot_HansCools3_verkleind 1

Hans Cools beantwoordt helemaal aan de definitie van een West-Vlaming. Hij groeide op in een dorp in een gezin van vier kinderen. Hij is de zoon van hardwerkende ouders en de kleinzoon van boeren. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en was misdienaar. Hij wou net als zijn vader schrijnwerker worden, maar het CLB dacht er anders over. Dus studeerde hij verder en werd ingenieur bouwkunde.

Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven, denkt hij na over wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

Hans Cools is een van de rijzende sterren binnen de Vlaamse comedy. In West-Vlaanderen is hij al wereldberoemd. Daarbuiten wint hij elk jaar meer zieltjes. Ben jij na ‘Cools & Zonen’ een van hen?

Er is een nieuwe stand-upper opgestaan uit de West-Vlaamse klei. Zijn naam is Hans Cools en zijn debuutshow ‘Cools & zonen’ is er eentje voor wie toch stiekem denkt dat het vroeger allemaal beter was. (Jasper Van Loy, De Morgen)

Van & met: Hans Cools

 


Praktische informatie

  • Duur: nog niet gekend
  • Taalniveau: taalicoon 4

  • Ticketverkoop start op 27 augustus om 18.30 uur.

Wanneer

za 12 oktober 2024 van 20:00 tot 22:00

Waar

Cultuurcentrum Nova

Molenstraat 2
9230 Wetteren

Prijs

€16.00

€ 14,00 (vriend cc Nova)
€ 12,00 (-26)
€ 1,50 (UiTPAS Dender kansentarief)

contactinfo