Theateratelier voor jongeren - Larf! [GEANNULEERD]

20201105_fot_theateratelier-larf_c_tomdewitte_0_0_verkleind-1.jpg

Theater maken is niet alleen voor grote mensen met lange jassen en een serieuze blik. Het is ook voor jongeren met goesting om de wereld en zichzelf te ontdekken.

Via een atelier krijgen jongeren van 12 tot 14 jaar de kans om samen met een theatermaker van Larf! hun fantasie te verkennen. Kruip in de huid van een personage en ga aan de slag met tekst en decor. Schrijf, bricoleer, onderzoek en speel tot de vonken ervanaf vliegen. Iedereen krijgt de kans om zijn stem te vinden, hoe luid of stil die ook is. Eindigen doen we met een klein toonmoment.

Larf! bouwde de voorbije jaren in Gent een sterke atelierwerking uit. Dit seizoen maakt het van verschillende cultuurcentra in de regio een tijdelijke theaterwerkplaats. Ze gaan samen met de jongeren op zoek naar wat theater maken kan zijn, verscherpen de geest en laten de jonge spelers met een kritische blik naar de wereld kijken.

Coproductie: Leietheater (Deinze), GC 't Groenendal (Merelbeke), GC De Kluize (Oosterzele), CC De Fabriek (Sint-Lievens-Houtem), CC Zoetegem (Zottegem) & CC Nova
Foto: Tom De Witte


Praktische informatie

  • Leeftijd: van 12 tot 14 jaar
  • Duur: drie dagen, telkens van 10 tot 16 uur

Wanneer

Van do 5 november 2020 tot za 7 november 2020, dagelijks van 10:00 tot 16:00

Prijs

€50.00

€ 12,50 (UiTPAS Dender kansentarief)