WaRaMis 2.0 - Het Scheldeoffensief

20201008_fot_hetscheldeoffensiefwaramis_c_kaatjevermeire_verkleind-1.jpg

In de nieuwste theaterproductie van Het Scheldeoffensief maakt artistiek bezieler en theatermaker Frank Dierens een plastische familievoorstelling (9+), op live muziek van Geoffrey Burton. De voorstelling voor zeven bijzondere spelers werd door de coronamaatregelen aangepast naar twee spelers, WaRaMis 2.0.

Een troep zwervers trok ooit van plek naar plek. Pelgrims die hun eigenheid hadden meegebracht, kleurrijke kostuums droegen, hun maskers en lekkernijen namen ze destijds feestelijk mee naar de scène. Tot plots alles stopte…

In een fantasierijke associatieve taal wil WaRaMis 2.0 het publiek confronteren met deze twee overgebleven stamleden, ontrukt van hun familie, hun troep. Ze zijn gedoemd om hun eigen nieuwe rode draad te trekken waar realiteit en fictie dwars door elkaar lopen en absurditeit en onwezenlijkheid de slappe koord is die ze moeten bewandelen. 

Na het succesvolle locatieproject ‘Wintersprookje’ brengt de bijzondere spelersbende van Het Scheldeoffensief een nieuwe voorstelling vol verlichting en troost voor iedereen die erbij is.

Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. Naast een laagdrempelig en wekelijks theateratelier maakt het collectief o.l.v. artistiek bezieler en theatermaker Frank Dierens op regelmatige basis inclusieve theatervoorstellingen voor een breed publiek.

Spel (video-opname): Anja Brossé, Alex De Graef, Roby Dewaele,  Lennert Meurysse, Rudy Noojen, Gabria Vermeir
Spel (live): Julia Dierens en Frank Dierens
Concept & regie: Frank Dierens en Mark Verstraete
Muziek: Geoffrey Burton
Lichtontwerp: Frederik Van Onsem
Vormgeving: Koen Schetske
Kostuum: Pauline Verminnen
Poppen: Marc Maillard
Productie: An Van den Bergh
Foto: Kaatje Vermeire 


Praktische informatie

  • Leeftijd: Voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar
  • Duur: 60 minuten zonder pauze
  • Maximum aantal plaatsen: 150

Waar

Cultuurcentrum Nova

Molenstraat 2B
9230 Wetteren

Prijs

€13.00

€ 9,00 (-26)
€ 1,50 (UiTPAS Dender kansentarief)

contactinfo