WatchApp #1: Emmi & Leo - SKaGeN

20201115_fot_skagenwatchapp-11_c_lidianagibina_0_0_verkleind-1.jpg

SKaGeN presenteert met ‘WatchApp #1: Emmi & Leo’ een voyeuristische voorstelling die zich afspeelt op een virtueel podium via WhatsApp.

Emmi en Leo leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp. Terwijl Emmi probeert haar abonnement op een lifestylemagazine op te zeggen, verwisselt ze in het telefoonnummer twee getallen en komt zo terecht bij een zekere Leo.

Hoe deze toevallige kennismaking evolueert? Dat kan jij vanop de eerste rij meemaken, want SKaGeN zet jou samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. Vanaf dat moment kan je meekijken elke keer zij een berichtje naar elkaar sturen. Je kan meelezen hoe ze elkaar stukje bij beetje leren kennen en dat is spannend, want zowel Emmi als Leo zijn tot elkaar aangetrokken. Maar uiteraard loopt dat niet allemaal van een leien dakje. 

Geniet ervan om in real-time te volgen hoe Emmi en Leo elkaar berichtjes sturen. ‘s Morgens, ‘s middags, op alle mogelijke uren van de dag en de nacht. Geniet van de spanning, van het mee zitten wachten op een antwoord, van alles wat je zo goed kent... Want ja, je kent dat wel, langzaam verliefd worden op iemand. En een onmogelijke liefde, dat zal je ook al wel eens hebben meegemaakt. 

'Emmi en Leo' is een zalige guilty pleasure, uiterst verslavend, maar oh zo leuk.

'WatchApp #1' is een nieuwe manier om in deze bizarre tijden toneel te maken. Het is het eerste deel van een reeks social network-voorstellingen. SKaGeN baseerde zich op de roman ‘Emmi & Leo’ van de Oostenrijkse auteur Daniel Glattauer en doet waar het goed in is: een slimme, intimistische roman bewerken tot een subtiele, voyeuristische dialoog.

Van: Mathijs F Scheepers & Korneel Hamers
Concept: Mathijs F Scheepers
Tekst: Daniel Glattauer & Ulrike Zemme
Tekstbewerking: Mathijs F Scheepers & Korneel Hamers
Productie: SKaGeN & De Studio
Zakelijke leiding & coördinatie: Korneel Hamers
Software-ontwikkeling & technische bijstand: OWOW - the Omnipresent Worof Wizkids
Met dank aan: Thomas Sessler Verlag, Wien
Foto: Lidia Nagibina


Praktische informatie

 • Duur: Emmi & Leo start op zondag 15 november 2020 en duurt een goede 2 weken

 • Je kunt een ticket kopen tot en met 12 november. Dat kan enkel via deze link.
  Na jouw ticketbestelling krijg je alle praktische info.
  Om deel te kunnen nemen, moet je beschikken over een smartphone met WhatsApp.

  Wil je ook het vervolg '#WatchApp 2' meemaken? Kies dan direct voor een voordeliger combiticket.

  Privacyregels:
  - Met het kopen van een ticket voor 'WatchApp #1' sta je toe dat SKaGeN jouw telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en je voorstellingsgerelateerde berichten stuurt.
  - Jouw nummer is te zien voor de andere leden van de groep, jouw naam in principe niet. Je dient jouw eigen privacy-instellingen aan te passen indien je niet wenst dat jouw profielbeeld zichtbaar is.
  - Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met jouw gegevens. Na de voorstelling worden alle gegevens verwijderd uit de bestanden van het gezelschap.

  www.skagen.be

Prijs

€12.50

€ 0,39 vaste transactiekosten per bestelling

Organisatie

Cultuurcentrum Nova

Molenstraat 2B
9230 Wetteren

contactinfo